Een doelgerichte intuïtieve vrouw

Doelgericht werken vraagt om keuzes maken en prioriteiten stellen. We hoppen vaak van resultaat naar resultaat. Doet u dat ook en wilt u daar verandering in brengen?

In onze maatschappij zijn we voortdurend in beweging.Dit zorgt ervoor dat we onze doelen ook bereiken, maar in sommige gevallen vergeten we weleens te genieten tijdens dit proces. Van A naar B komen kan ook leuk zijn als u af en toe stilstaat en van het pad afwijkt. Het gaat om het vinden van een balans, zodat u keuzes kunt maken die echt bij u passen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Aandacht voor de juiste koers

Er zijn talloze Mindfulness trainingen die helpen om rust te vinden en om alle gedachten op een rij te zetten. Het woord zegt het al, MIND. We blijven en bevinden ons nog steeds in het hoofd. Als we echt afdwalen dan komen we terecht in het gebied van onze onderbuik. Ook intuïtie ofwel instinct genoemd. Velen haken hier al af. Wanneer kunnen we immers luisteren naar dit onderbuikgevoel en beslissingen nemen op basis van iets wat we niet kunnen uitleggen?Yoniscious

Onderweg naar het Bekkengebied

Hoe vaker we deze gedachten hebben hoe meer we gedistantieerd raken van onze GUT feelings. Soms houden we zonder het te beseffen spanning vast in ons bekkengebied. Een complex gebied van spieren en gewrichten in de lage rug, buik en bekken die een belangrijke rol spelen bij houding en beweging. Als we deze regio lang negeren, kan dit op den duur leiden tot fysieke klachten.

Het concept Adem In en Bewust UIT

Om onze GUT feelings te verbinden met onze doelen, nodigen we je uit om 1 minuut rust te nemen door  je handen op je buik te leggen en daar naartoe te ademen. Hou je adem na de inademing even vast en laat dan alle spanning los met je uitademing. Eigenlijk heel simpel, maar het vergt rust en GUTS om er echt een moment bij stil te staan.

Yoniscious

Bij Yoniscious gaan we een stapje verder en stellen we de vraag: “Hoe zou het zijn om je meer te verbinden met je echte behoeften en van daaruit je doelen te bereiken?” Life Wisdom & Renuable geven deze workshop waar je met praktische oefeningen leert om het bekkenbodemgebied te activeren en je krijgt van ons handvatten om van daaruit te communiceren en jezelf te presenteren.

Op zondag 9 oktober organiseren we een evenement. Voor een impressie bekijk de brochure of  u kunt zich aanmelden via het contact formulier.